Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop bij Urban Dutch. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@urbandutch.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De gepersonaliseerde producten zijn hiervan uitgesloten. Deze kunnen niet worden terug gestuurd omdat ze op maat gemaakt worden. 

Verzendkosten
U dient zelf de kosten voor het retour sturen te voldoen. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of wij op een andere manier verantwoordelijk zijn indien er iets mis is, neemt Urban Dutch de retourkosten voor haar rekening.

© 2016 - 2022 Urban Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel