Loopfietsje hout (mogelijk met naam)

Artikel 1 van 1
€ 79,95 (inclusief 21% btw)

Wat een superstoere loopfiets! Kinderen leren met een loopfiets hun evenwicht bewaren, balanceren, zijn veel meer mobiel en hun zelfvertrouwen groeit. De meeste kinderen stappen na een loopfietsje moeiteloos over op een kinderfiets zonder zijwielen. Met het loopfietsje kan je kindje mee voor een wandeling of boodschappen, zonder moe te worden. De Loopfietsjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Deze loopfiets heeft als grote voordeel dat je het aan het frame kunt meenemen. Door de handgreep in het frame is de fiets makkelijk mee te nemen wanneer ze moe worden.  Met dit fietsje kunnen jonge rijdertjes al vroeg beginnen en meegroeien met hun nieuwe aanwinst. Door de rubberen banden voorkomt u beschadigingen aan de vloer. Ook fijn; dit fietsje is zo mooi dat hij ook erg leuk staat op de kinderkamer en zelfs in de woonkamer.

Kies voor een mooi setje naamstickers om het fietsje te personaliseren. U krijgt indien u hier voor kiest een setje naamstickers voor beide kanten. En de mogelijkheid als extra keuze een cijfer voor op de voorzijde met de leeftijd van uw kind. Deze zijn eenvoudig zelf aan te brengen. Kies het lettertype uit onderstaande lijst en geef het nummer op die ervoor staat.

 

© 2016 - 2020 Urban Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel