Rechthoek steigerhout

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 32,50 (inclusief 21% btw)

Hoe leuk is het om je naam van je kindje te laten plaatsen op deze kapstok of een pakkend woord d.m.v. stempels met verf. Wij doen dit voor je!

De maat van de kapstok is ongeveer 50 bij 20 cm. Er zitten 4 haakjes of knopjes op de kapstok. Er kan gekozen worden voor een naam of woord. Wanneer er niets ingevuld staat zal er geen naam op komen.

We zoeken het hout met grote zorgvuldigheid uit.  De dikte en kleur van de planken kunnen per partij verschillen. Gebruikt steigerhout is nooit egaal is en kan oneffenheden, puntjes en deukjes bevatten.

Het is een natuurproduct en zal onder invloed van de luchtvochtigheid dus altijd iets werken (uitzetten of krimpen). Een steigerhouten plank is nooit kaarsrecht. Dit geeft juist charme aan het hout en heeft een mooie robuuste uitstraling.

De kapstokjes worden zorgvuldig geschuurd. U kunt de kapstok aan de muur bevestigen met het bijgeleverde materiaal. We hebben aan de achterzijde 2 bevestigingsgaten gemaakt en met de bijgeleverde bevestigingshaken en pluggen is de kapstok zo opgehangen.

© 2016 - 2020 Urban Dutch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel